Elvefiske fra båt (Glomma-Vorma)

På vei opp i Vorma.

På vei opp i Vorma.

(20/7-13) har jeg vært ute på elva å fiska fra båt. Det har vært en nydelig dag med skyfri himmel, sol og opptil 27 varmegrader! Årnes har et yrende båtliv, med brygge og muligheter for å kjøpe forfriskninger eller en matbit. Det var derimot fiske som stod i fokus hos oss. Vi dro oppover Glomma og tok av til Vorma, som renner ut i Glomma og kjørte oppover til Svanfossen. Der slang vi ut wobblere og sluker, og dorget i noen timer. Selv om elva er hjem til arter som blant annet; Gjedde, Brasme, Vederbuk, Ørret og Abbor, var det Ørreten som var utelukkende villig til å bite i dag. 8 Ørreter ble sluttantallet, hvorav den største var på ca 8-900 gram.

Største Ørreten idag.

Største Ørreten idag.

Det er flere gode fiskemuligheter fra land, langs elva, samt bademuligheter. Her er det plass til mennesker med alle slags interesser, alt fra cruising, wakeboard, vannski, fisking og båtturer opp i kanalene.

Det ble absolutt en vellykket tur, selv om storfisken uteble!

Kvelden senker seg over elva.

Kvelden senker seg over elva.

About Carlsen

Mann, 27 år, elsker å være ute i naturen, fiske, gå turer i fjell og mark og langrenn. Selv om disse tingene tar opp mye tid, er hovedinteressen Jesus, da er historie, filosofi og frihetsteori naturlige interesser å ha.

Posted on 22. juli 2013, in Fiske and tagged . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar